Aktuelt

Aktuelt, Nyhet
14. september 2023

Nordisk Taxiråd 2023

Den 6. og 7. september ble Nordisk Taxiråd 2023 avholdt i Stockholm. Rådet består av taxiforbundene i Danmark, Finland, Island, Sverige og Norge. Nordisk Taxiråd har en over 50 år lang historie, der samhold og utvikling står i hovedfokus, hvor man diskuterer viktige spørsmål i taxinæringen i medlemslandene.

Aktuelt, NT
29. august 2023

Løyvegaranti

Norges Taxiforbund har fremforhandlet en avtale om løyvegaranti for medlemmer i samarbeid med Söderberg & Partners.

Aktuelt, NT
23. august 2023

Nytolkning av regler for kjøreseddel

Politidirektoratet åpner nå opp for å utvise skjønn i saker som omhandler toårskravet for å få innvilget kjøreseddel. Dette er en ny tolkning av yrkestransportloven § 37 c, hvor toårskravet tidligere har vært et absolutt krav.

Pressemelding, NT
30. juni 2023

Drosjeutvalgets første delutredning

Drosjeutvalget har nå lagt frem sin første delutredning med forslag til endringer i reguleringen av drosjenæringen i Norge. Utvalget, som har som formål å vurdere og forbedre reguleringen av drosjetjenester, har nå presentert enstemmige forslag som tar sikte på å styrke bransjen og bedre kundetilbudet.

Aktuelt
08. mars 2023

Et mangfoldig arbeidsliv krever politisk handling

Gratulerer med dagen til alle kvinner og spesielt til våre kvinnelige medlemmer. Vi er utrolig stolte over den jobben dere gjør og at dere fronter taxiyrket på en eksepsjonell måte. Dere er ikke så mange, men har vist at taxiyrket er for alle. Slik ønsker vi at det skal være i fremtiden også.

Aktuelt
01. februar 2023

Viktig endring angående meldinger som gjelder taksametre

Drosjereglementet er stadig i utvikling. Nytt av året er endringer i rutiner for meldinger som gjelder taksametre.

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Les også vår personvernerklæring.

Norges Taxiforbund

Lindeberg Næringsvei 26
1067 Oslo
Org.nr. 970237410

Telefon

23 21 04 00

Design: Milla-design.no // Utviklet av: iMaker