Hvorfor bli medlem

Du som taxieier har en svært viktig jobb innenfor transportsektoren i Norge. Derfor fortjener du å ha flinke folk som jobber for din arbeidshverdag.

Norges Taxiforbund er en arbeidsgiverorganisasjon som har organisert taxieiere og de fleste sentralene over hele lander siden 1919.

Som medlem i Norges Taxiforbund vil du få en rekke medlemsfordeler, som vil hjelpe deg som taxieier med alle utfordringer knyttet til ditt virke. Du står aldri alene. Våre rådgivere har lang erfaring fra taxinæringen og er klare for å hjelpe deg.

Hvorfor bli medlem

  • Vi kjemper for å gi deg gode lønns og arbeidsvilkår.
  • Vi tilbyr juridisk bistand i vanskelige saker.
  • Vi tilbyr gode drosjeforsikringer.
  • Vi tilbyr svært gode forsikringsavtaler både til deg og dine ansatte.
  • Vi snakker din sak i taxidebatten.
  • Vi tilbyr gode medlemsrabatter innenfor redning, bil, dekk, ruter og hotell.

Det er ikke bare økonomisk smart å være medlem i taxiforbundet, det er en stor ekstra trygghet og sikkerhet ved å være medlem. Over hele landet har vi svært dyktige fylkesledere som representerer ditt fylke. Du har alltid noen å støtte deg på, i tillegg til de faglige oppdateringene gjennom medlemsblad, nyhetsbrev, åpne og lukkede grupper på sosiale medier.

Har du spørsmål knyttet til medlemskap i Norges Taxiforbund ta kontakt med oss i dag.

Vi er klare for å kjempe din taxisak.

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Les også vår personvernerklæring.

Norges Taxiforbund

Lindeberg Næringsvei 26
1067 Oslo
Org.nr. 970237410

Telefon

23 21 04 00

Design: Milla-design.no // Utviklet av: iMaker